ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ

Είτε προτιμάτε να χαλαρώσετε σε μια ηλιόλουστη παραλία, να δοκιμάσετε συναρπαστικές νέες δραστηριότητες, είτε να εξερευνήσετε την τοπική ιστορία και την τέχνη, κάθε προορισμός κρύβει την υπόσχεση μιας πλούσιας και αξιοσημείωτης εμπειρίας ταξιδιού.

ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

Οι περιηγήσεις/δραστηριότητες στη φύση είναι προσαρμοσμένες στις ατομικές σας απαιτήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο κατά νου μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να φτιάξουμε το δικό σας πρόγραμμα διακοπών. Εάν από την άλλη έχετε κάποιες ιδέες σχετικά με τα μέρη που θα θέλατε να επισκεφθείτε, είμαστε και πάλι στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε μαζί τις διακοπές σας. Βεβαίως ορισμένοι από τους πελάτες μας ενδέχεται να θέλουν να ακολουθήσουν σε μία από τις προγραμματισμένες εξορμήσεις μας, με βάση το πρόγραμμα που αναρτούμε κάθε μήνα με περιηγήσεις ανάλογα πάντα με τις καιρικές συνθήκες.

Είμαστε λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας και μας αρέσει να καταφεύγουμε σε αυτήν ανά πάσα στιγμή και να ανακαλύπτουμε νέα μονοπάτια και διαδρομές. Μαζί με φίλους, συγγενείς και όποιον άλλον θέλετε ή ακόμη και μόνοι σας – ελάτε στην παρέα μας. *Κάθε συμμετέχων σε εκδήλωση της παρέας μας έχει την αποκλειστική του ευθύνη.

Απώτερος στόχος μας είναι να σας εμπνεύσουμε και να σας μεταδώσουμε γνώση και αγάπη για τη φύση, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την απόλυτη απόλαυσή σας. Παρέχουμε στους επισκέπτες μας μια πρωτόγνωρη εμπειρία, διασκεδάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο κάνοντας οποιαδήποτε από τις δραστηριότητές μας.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.